RESTAURANT VRIENDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 269 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Vrienden. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 21:05 5/5 as always
4 mei 2024 om 9:31 Spareribs waren middelmatig, de meegeleverde saus smaakte naar ketchup en de friet was slap en het stokbroodje waren 4 broodjes. Vorige keer was dit beter, nu het geld absoluut niet waard.
10 apr 2024 om 23:33 Altijd top! Heerlijke kip!
9 apr 2024 om 20:02 Eten was ronduit slecht
3 mrt 2024 om 20:57 Berzorgtijd duurde heel erg lang. De sprareribs waren heel droog en aangebrand. De kip was wel te doen qua smaak en kwaliteit vlees maar was koud. De zoete aardappelfriet smaakte meer naar zout en was zeer slap. Niet voor herhaling vatbaar dus.
3 mrt 2024 om 17:40 Je merkt dat de kwaliteit anders is dan wanneer je bij vrienden eet. -slappe friet - matige kwaliteit vlees - Duurde enorme lang, laat je klanten in restaurant ook zolang wachten? Vond het echt waardeloos. Niet wat ik gewend ben.
27 jan 2024 om 21:38 Top! ruim op tijd en heerlijk gegeten
16 jan 2024 om 20:25 Weer goed zoals altijd
14 jan 2024 om 12:00 Snel bezorgd, nog lekker warm en goede kwaliteit
26 nov 2023 om 23:05 Top eten
24 nov 2023 om 9:42 Uitstekend verzorgd. Heerlijk gegeten.
6 nov 2023 om 11:13 Niet de juiste bestelling ontvangen, erg duur voor wat je krijgt, en de zoete friet was heel slecht!